Onze winkels


Zalm Schoenen heeft momenteel drie vestigingen in Noord-Holland. Met deze vestigingen proberen wij zoveel mogelijk klanten blij te maken met mooie schoenen. De openingstijden verschillen per vestiging. Bekijk daarom hieronder onze locaties, openingstijden en contact informatie per vestiging.

Zwaagdijk

In het Winkelhart in Zwaagdijk bevindt Zalm Schoenen zich in de centrale hal van het winkelcentrum tegenover Bakker Koning. Winkelcentrum Klaverweide is 7 dagen per week geopend.

VOLENDAM

In 2003 opende wij onze eerste vestiging in Volendam. Wij voorzien al bijna 20 jaar met plezier de bezoekers en inwoners van Volendam van mooie schoenen. Ook 7 dagen per week geopend.

Volendam-shop

Sinds 2018 hebben wij onze tweede vestiging in Volendam. Dit is een shop-in-shop met de merken Ara, Rieker, Remonte en Ecco! Ook hebben wij hier een grote collectie herenschoenen Berkelmans, PME, Mc Gregor, Rieker en Ecco!


Shoe Fashion Volendam

Sinds 1 Oktober 2021 zijn wij ook eigenaar van Shoe Fashion Volendam. Hier hebben we kinderschoenen van Skechers, Giga en Geox. Top dames collecties van oa Xsensible, Cruijff, DL sport, Replay en Skechers. En voor de heren oa Rehab, Cruijff, Australian en Skechers. Ook verkopen we mooie handschoenen, sokken en koffers van Samsonite!

Bovenkarspel, Streekhof

Onze grootste winkel hebben wij op 1 mei 2021 geopend. De winkel bevindt zich in winkelcentrum het Streekhof in Bovenkarspel. Ook hier hebben wij elke dag nieuwe modellen, zodat het leuk blijft om steeds weer te komen kijken.