Onze winkels


Zalm Schoenen heeft momenteel vijf vestigingen in Noord-Holland. Met deze vestigingen proberen wij zoveel mogelijk klanten blij te maken met mooie schoenen. De openingstijden verschillen per vestiging. Bekijk daarom hieronder onze locaties, openingstijden en contact informatie per vestiging.

Bovenkarspel, Streekhof

Onze grootste winkel hebben wij op 1 mei 2021 geopend. De winkel bevindt zich in winkelcentrum het Streekhof in Bovenkarspel. Ook hier hebben wij elke dag nieuwe modellen, zodat het leuk blijft om steeds weer te komen kijken.

Shoe Fashion Volendam

Sinds 1 Oktober 2021 zijn wij ook eigenaar van Shoe Fashion Volendam. hierv hebben we een Top collecties van oa

Gabor, Xsensible, Cruijff, DL sport, Liu Jo, Michael Kors, en Skechers. En voor de heren oa Rehab, Cruijff, Australian en Skechers. Ook verkopen we mooie handschoenen, sokken en koffers van Samsonite!

Zwaagdijk

In het Winkelhart in Zwaagdijk bevindt Zalm Schoenen zich in de centrale hal van het winkelcentrum tegenover Bakker Koning. Winkelcentrum Klaverweide is 7 dagen per week geopend.

Zeestraat 2 Volendam

In 2003 opende wij onze eerste vestiging in Volendam. Wij voorzien al bijna 20 jaar met plezier de bezoekers en inwoners van Volendam van mooie schoenen. Ook 7 dagen per week geopend.

Volendam-Havenhof

Sinds 2022 hebben wij deze vestiging in Volendam.  Ook hebben wij hier een  collectie herenschoenen.